Autor
Wiadomość
Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 05/03/2012 21:31
17 Marca 2012 godzina 19:15 Zaczynamy!
Po dłuuuuuugiej przerwie w końcu powracamy na trybuny Bracia!!!
Rundę rozpoczynamy od atrakcyjnego spotkania z Piastem Gliwice , którego kibiców z pewnością nie zabraknie !
Sytuacja w tabeli napawa optymizmem ! Ceny biletów i karnetów są bardzo atrakcyjne ! Godzina i dzień tygodnia bardzo dogodne !
Powtórzmy zajebistą atmosferę z kilku spotkań z minionej rundy !
Dzielnice i FC Mobilizacja - bo to od Nas wiele zależy ! Róbcie wydarzenia na fejsie ! Plakaty ! Opisy na gg ! Łańcuszki ! Transy !
Zbierajcie się w auta ... busy ... autobusy !!! Nie wiem jak Wy ... ale mi brakuje tej atmosfery !!!
WSZYSCY POD ZEGAR !!!
przy okazji zachęcam do kupna vlepek , z których dochód zostanie przeznaczony na graffiti w Szczecinie: 5zł=28sztuk
Ostatnio edytowany przez: Roman Pigwa, 5 marca 2012, 21:55 [2 raz(y)]
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ vs Piast - 05/03/2012 22:26
Panowie a jak wygląda sytuacja z tą flagownią co w jej miejsce miały być toalety? Będą flagi na meczech w tej rundzie? I jeszcze jedno nie ma co się przejmować Sotiroviciem nie róbmy złej atmosfery wokół klubu bo taki kwas nie będzie na ręke klubowi aspirującemu do walki o Ekstraklasę dlatego traktujmy Vuka jak powietrze aby nie przeszkadzać piłkarzom w walce na boiskach.
PS 1948
Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 06/03/2012 18:24
zach-pom napisał:
Panowie a jak wygląda sytuacja z tą flagownią co w jej miejsce miały być toalety? Będą flagi na meczech w tej rundzie? I jeszcze jedno nie ma co się przejmować Sotiroviciem nie róbmy złej atmosfery wokół klubu bo taki kwas nie będzie na ręke klubowi aspirującemu do walki o Ekstraklasę dlatego traktujmy Vuka jak powietrze aby nie przeszkadzać piłkarzom w walce na boiskach.
flagi beda wisiec dopoki komus w klubie znow nie odbije palma ( czyt mroczek, gastrogolasy), sotiroviciowi ublizajcie ile sie da - to zwykly pajac...
a jak przyjada te gamonie z piasta to glosno i niekulturalnie ublizajcie nalezy sie szmaciarzom
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Razem Wszyscy !!! POGOŃ Szczecin vs Piast Gliwice - 06/03/2012 19:23
Prawa Strona Miasta napisał:
zach-pom napisał:
flagi beda wisiec dopoki komus w klubie znow nie odbije palma ( czyt mroczek, gastrogolasy), sotiroviciowi ublizajcie ile sie da - to zwykly pajac...
a jak przyjada te gamonie z piasta to glosno i niekulturalnie ublizajcie
nalezy sie szmaciarzom
No w Gliwicach trwa MOBILIZACJA czyli sporo ich raczej przybędzie. Dużo wyjazdów nie mają ZALEDWIE 2 ;p
http://www.youtube.com/watch?v=93tw58sEHsM - video zapowiedź ;p
http://piastgliwice.eu/component/content/article/1-nowiny/1143-wyjazd-do-szczecina-mobilizacja-sil.
"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
-