Jedziemy do Grudziądza !!! - 04/09/2011 18:57
Bracia !!!
Wakacje się skończyły. Parę wyjazdów za nami w których delikatnie mówiąc - rewelacji nie było.
W najbliższą sobotę rozkręcamy się na nowo by wrócić chociażby do formy wyjazdowej jaką mieliśmy na wiosne.
Jedziemy do Grudziadzą na tamtejszą Olimpię.
Wyjazd stosunkowo nie daleki, nigdy tam nie byliśmy i pewnie już nie będziemy.
Biletów jest mnie niż chcieliśmy tak więc plan jest taki by maksymalnie w środę napisać iż się skończyły i walczymy o następne.
Zapisy będą prowadzone w Pubie Joker (róg Witkiewicza i Santockiej ) od jutra do wyczerpania biletów w godzinach 10-20.
Bilety w cenie 18 +1 czyli 19 zł
Jedziemy samochodami, być może pojawi się opcja autokaru.
Tak więc mobilizować się - kończymy z wakacyjnym marazmem i wracamy z wyjazdowym pierdolnięciem !
Informacje będą podawane na bieżąco
RUSZAMY O GODZINIE 9:00 - STANDARDOWO Z PŁONI!
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Jedziemy do Grudziądza !!! - 07/09/2011 11:33
Ostatnie wyjazdy może i nie były jakieś mega dobre w naszym wykonaniu ale nie można powiedzieć że były słabe Nieciecza w niedziele w 70 osób jak dla mnie pozytywny wynik... Ale 70 osób w Grudziądzu było by już naszą porażka... Także wszyscy lecimy w te ciekawe tereny ! Musimy pokazać że miano najlepszych wyjazdowiczów z tamtego sezonu nie było przypadkiem, że jesteśmy naprawdę NAJLEPSZĄ ekipa wyjazdową!! Nie ma meczy u siebie więc pokaażMY się w jak najlepszym świetle na wyjazdach ! Niech każdy zobaczy i usłyszy nasze oddanie za Granatowo- Bordowe barwy ! Za Pogoń !! za MKS !! Pójdziemy aż po życia kres !!
Odp: Jedziemy do Grudziądza !!! - 07/09/2011 18:07
Bus na 21 osób ( 1 miejsce na 100 % zajęte, reszta nie potwierdzona, więc w dalszym ciągu wolne), koszt od osoby 89 zł, jednakże jeśli bus wróci bez jakichkolwiek strat, to po 10 zł/na osobę zostanie oddane, a więc koszt wyniesie wtedy 79 zł.
Zapisy pod nr gg - 36693864, tam też ustalacie kwestia dostarczenia pieniędzy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.