Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6966 dni

(Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 16:42
... miało być lepiej a jest gorzej i wraca stare w nowej niższej jakości

Owczarek
Kibic
Na forum od 5518 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 16:58
... prezesi zapominają że Pogoń to my wszyscy , nie tylko oni.

Czeko
Kibic
Na forum od 5993 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 17:05
Zrobił sie taki syf że nie zapomne go do końca Życia , Precz Z Komuną !

Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7535 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 17:05
Pogoń to tradycja i tysiące serc, a nie podmiot gospodarczy...

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Pgn.
Kibic
Na forum od 6792 dni

*

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 17:20
Zarząd zaczął toczyć wojenki z kibicami, mało racjonalne decyzje (Próba wprowadzenia nowego herbu, zwolnienie Płatka etc.), brak marketingu z prawdziwego zdarzenia i częsty brak profesjonalizmu.

Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 17:28
Karty kibica z pewnego banku... Brak marketingu (na szczęście są pamiątki SKPS)

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 17:34
Brak poszanowania najwyższych wartości, "marketing", mieszanie się prezesów w skład i taktykę

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
kijevo
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 17:37
...bo kolejny raz oddano klub w ręce inwestorów i za kilka lat zaczniemy od nowa w B-klasie. Czy nie można było budować tego przez kibiców (stowarzyszenie etc.), a finansować tylko sponsoringiem ? Oczywiście nie zrobilibyśmy tak szybkiego awansu być może ale czasem warto poczekać.
Gastronomicy nie wyłożyli na ten klub grosza (ciągle zaciągali kredyty, które potem sobie odebrali z kasy klubu), a teraz gdy przychodzi ktoś z kasą to niewiele ma wspólnego z jakąkolwiek klasą.

Pogoń stała się prezentem PO dla gastronomików, którzy wsparli ich w kampanii wyborczej.

RAFek
Kibic
Na forum od 8632 dni

**

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 17:39

ManeS napisał:  
Brak poszanowania najwyższych wartości, "marketing", mieszanie się prezesów w skład i taktykę

Między Bogiem a prawdą, to do Ptaków jeszcze presesom trochę brakuje ;)

Kijevo - nie dało się niestety, zainteresowani - czytający także to forum wiedzą dlaczego.

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
WM
Kibic
Na forum od 6928 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 18:16
był identyczny temat na forum
"Nasza (nie) normalna Pogoń?"

a dla mnie jeśli pojawila sie propozycja zmiany Herbu to nie mam pytań. To tylko świadczy o podejściu osoby która na to wpadła...
Przypominaja się czasy gdy inni "znani" prezesi robili sobie jaja z klubu.

Amat victoria curam
Kapitan
Kibic
Na forum od 5399 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 18:34

RAFek napisał:  

ManeS napisał:  

Między Bogiem a prawdą, to do Ptaków jeszcze presesom trochę brakuje ;)

Kijevo - nie dało się niestety, zainteresowani - czytający także to forum wiedzą dlaczego.

Dlaczego TYLKO "zaintersowani" maja wiedziec dlaczego; Dlaczego sie glosno i czesto o tym nie mowi???

W odpowiedzi na rzucony temat: Karty kibica - to mega blad, ale uwazam ze ten pomysl zginie smiercia naturalna.

Wychodzi na to ze wielu w tym sezonie bedzie mialo wiecej meczy Pogoni na wyjezdzie niz u siebie.

Ja tak bede mial na pewno... :)

Pogon byla pierwsza, Pogon byla zawsze, Pogon bedzie zawsze!!!
RAFek
Kibic
Na forum od 8632 dni

**

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 20:42

Kapitan napisał:  
Dlaczego TYLKO "zaintersowani" maja wiedziec dlaczego; Dlaczego sie glosno i czesto o tym nie mowi???

Bo My kochamy Pogoń. A kilka osób niekoniecznie, wbrew powszechnie składanym deklaracjom...

Nie mówimy, bo PJN - Pogoń Jest Najważniejsza... Ale niech decyzyjni wezmą pod uwagę, że materia nie musi być w nieskończenie elastyczna...

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
W.ZPY
Kibic
Na forum od 6229 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 21:36
..starają się na siłę zrobic piknik, przez co robią burdel i zapominaja o podstawowych wartościach. Parówkowym skrytożercom mówimy NIE !

Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
kiko
Kibic
Na forum od 6783 dni

*

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 21:37
Pytanie jest czy klub lub SKPS wyszło z inicjatywą jakiegoś spotkania?
Wypadałoby przetłumaczyć im co oni robią, bo mam wrażenie że niedługo osiągnie to nieodwracalne skutki. Czy Mroczki są tak zapatrzone w siebie i swoje fantazyjne wizje, że w dupie mają co najważniejsze osoby związane z Pogonią myślą o tym wszystkim?

Nie ogarniam jak można być tak ślepym/głupim, jak można nie wiedzieć czemu jest tak marna
frekwencja na meczach, czemu w koło się mówi źle o Pogoni.
Zawsze z ich ust spada wina czy to na kibiców czy to na dziennikarzy, którzy tylko
szukają sensacji. Niestety, ale ostatnio te sensacje sami im podkładają pod nos swoim
bezmyślnym zachowaniem.

Jeszcze tak troszkę na inny temat. To co możemy poczytać na stronie "oficjalnej" to
też jest jakaś kpina. Zero przydatnych informacji, o drużynie, treningach, zero wywiadów,
zero materiałów. Mam wrażenie, że ta strona stała się stroną konkursowo/rebusową z super
nagrodami...

kijevo
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 22:17

kiko napisał:  
Wypadałoby przetłumaczyć im co oni robią, bo mam wrażenie że niedługo osiągnie to nieodwracalne skutki. Czy Mroczki są tak zapatrzone w siebie i swoje fantazyjne wizje, że w dupie mają co najważniejsze osoby związane z Pogonią myślą o tym wszystkim?

Nie ogarniam jak można być tak ślepym/głupim, jak można nie wiedzieć czemu jest tak marna
frekwencja na meczach, czemu w koło się mówi źle o Pogoni.
Zawsze z ich ust spada wina czy to na kibiców czy to na dziennikarzy, którzy tylko
szukają sensacji. Niestety, ale ostatnio te sensacje sami im podkładają pod nos swoim
bezmyślnym zachowaniem.

Jeszcze tak troszkę na inny temat. To co możemy poczytać na stronie "oficjalnej" to
też jest jakaś kpina. Zero przydatnych informacji, o drużynie, treningach, zero wywiadów,
zero materiałów. Mam wrażenie, że ta strona stała się stroną konkursowo/rebusową z super
nagrodami...

odeszli wszyscy redaktorzy poza jednym wielofunkcyjnym bo klub miał problem ze zwrotem pieniędzy np. za bilet na pociąg do Poznania dla piszących na stronie.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 22:25
Nie no Pogoń nie ma problemów finansowych co Ty za herezje opowiadasz. :D

Klub Piłkarski to nie jest jakaś tam firma, to dość specyficzne środowisko tam wszystko nie będzie tak jak sobie zażyczy prezes rodem ze zwykłego przedsiębiorstwa, to ciut inaczej funkcjonuje, a jeszcze inaczej w klubie który przez lata był nękany przez nieudolnych gamoni więc my ludzie od lat związani z Pogonią patrzymy jeszcze z większą rezerwą, z jeszcze większą nie ufnością na każdy ruch, kto nie jest na to przygotowany nie nadaje się na kierowanie losem Pogoni. :)

Z daleka nie będzie widać.
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 22:27

kiko napisał:  
.

Spotkań SKPS, PSN v klub było/jest sporo.

Rezultaty ocenia każdy sam

Obrazek jpg wstawiony na forum
pogonifan
Kibic
Na forum od 5837 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 22:42
Bo stronka (oficjalna) funkcjonuje tak jak funkcjonuje
Bo 3/4 spraw jest owiane jakaś mroczną tajemnica i nikt nawet nie próbuje czegokolwiek nagłośnić/wyjaśnić.

thomithomass
Kibic
Na forum od 6215 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 22:42

kijevo napisał:  
...bo kolejny raz oddano klub w ręce inwestorów i za kilka lat zaczniemy od nowa w B-klasie. Czy nie można było budować tego przez kibiców (stowarzyszenie etc.), a finansować tylko sponsoringiem ? Oczywiście nie zrobilibyśmy tak szybkiego awansu być może ale czasem warto poczekać.
Gastronomicy nie wyłożyli na ten klub grosza (ciągle zaciągali kredyty, które potem sobie odebrali z kasy klubu), a teraz gdy przychodzi ktoś z kasą to niewiele ma wspólnego z jakąkolwiek klasą.

Pogoń stała się prezentem PO dla gastronomików, którzy wsparli ich w kampanii wyborczej.

Podaj mi przykład dobrze prosperującego klubu w ekstraklasie budowanego bez pieniędzy prywatnych inwestorów.

Q.
Kibic
Na forum od 6149 dni

Odp: (Nie)Podoba mi się obecna Pogoń, bo... - 30/08/2011 22:46
to wszystko co robi od dluzszego czasu klub/wladze idzie w zlym kierunku, to wiemy

zamiast wrzucic dwójeczke, oni bez sprzegla wrzucaja wsteczny

brak mi slów panie prezesie, robi sie szaro, ciemnosc widze, widze ciemnosc,

no i co ze nabyli pilkarzy? nie uda sie awans w tym sezonie oraz w nastepnym, to panowie prezesi beda zabierac foteliki ze soba!

Nie podoba mi się obecna Pogoń, bo nie ma dopinug z dwunastki, nie ma flag, nie ma opraw, system wszystko psuje, w jakim kierunku to qrwa darzy?

moznaby by moze zoorganizowac jakies spotkanie z prezesami, albo z tym jednym prezesem..

To co MY kibice kochamy od lat, chce nam ktos zabrac, zabronic!
MY sie nie damy, tak jak juz ktos wczesniej napisal, przezylismy Gondora i Ptaka, przezyjemy i Mroczka.
Oni sie zmieniaja, MY jestesmy na ZAWSZE !!

Ostatnio edytowany przez: Q., 30 sierpnia 2011, 22:56 [1 raz(y)]

abstrakcja!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005