Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Odwołany - 27/05/2011 01:06
Tany tany tany system decybelami rozwalamy! Powracamy już 4 czerwca zakończenie rudny na naszym stadionie! Tak tak bracia końcówka rundy, koniec marazmu. Od teraz wszyscy rozwalamy system tworząc nowy wymiar czyli młyn jakiego jeszcze nie było! To MY wszyscy musimy zrobić porządny fundament pod trzon młyna bowiem „prawdziwy młyn to miejsce wychowywania przyszłych fanatyków” .
Na meczu z Odrą powracamy z dopingiem! Ze swoją sportową złością, z dopingiem godnym fanatyka! Dlatego ogarniać się wszyscy! Wstawać z marazmu! Masz karnet na kryta- przyjdź na młyn! VIPy Cie denerwują- przyjdz na młyn! Marudzisz że nić się nie dzieje- twórz razem z nami granatowo bordowy łuk! Pobawmy się jak na Warcie!
4 CZERWCA WSZYSCY SPOTYKAMY SIĘ W MŁYNIE OD 1 DO 90 MINUTY! Siać Propagandę!
Zapisy na bilety na dzielnicach! oraz FC bo w kasach nie dostaniesz
Zbieramy siły bracia w drugiej połowie rozwalamy decybelami ! Let’s Rock!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Już za momencik, już za chwileczke... - 26/05/2011 23:13
Ole to My KIBOLE.
Mozna bylo nie chodzic na mecze cala runde.
Mozna bylo omijac mlyn z daleka i siedziec na innych sektorach.
Ale TERAZ niech kazdy kto byl kiedykowliek zwiazany z tym sektorem niech przyjdzie i pomoze.RAZEM WSZYSCY.
Czy staruszek, czy malolat...Granatowo-bordowe PIEKŁO!!!
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! - 27/05/2011 03:45
No to panowie pełna mobilizacja, nie śpijmy, patrzmy co się dzieje w kibicowskiej Polsce, nie możemy zostać w tyle ! Szczecin walczy o dobre imię kibiców SZCZECIN WALCZY O POLSKE !! Razem wszyscy !
|
U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
|
|
|
Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! - 27/05/2011 08:44
Bracia !!!
Za nami można powiedzieć cały sezon. Piłkarsko wiemy jak jest. Kibicowsko? Czy słabo czy nie, na podusmowania przyjdzie jeszcze czas. Fajnie wyszło parę wyjazdów, kilka jako takich meczy u siebie. Jak było w ostatnich czasach na meczach u siebie - każdy widział.
4 czerwca gramy ostatni mecz z Odrą Wodzisław u siebie. Wszyscy jedno głośnie stwierdzili że od tego meczu zaczniemy tworzyć coś czego jeszcze nie było. Nową jakość klimatu na szczecińskim stadionie. Jakość która planami obejmuje już nie tylko sektory 11-12 !!!
Dystrybucją biletów zajmie się SKPS Portowcy. Wszystkie dzielnice i FC są już zmobilizowane jak nigdy. Od przyszłej środy ruszy sprzedaż otwarta tego co ewentaulnie zostanie po zapisach grupowych. Planami sięgamy tak jak wcześniej pisałem ponad sektory 11-12. Jeżeli potwierdzi się mobilizacja - ten plan zrealizujemy już na tym meczu.
PROSZĘ - nie wpisujcie się w tym temacie że będziecie na 100 %, że wszyscy do młyna itp itd. Spotkajcie się ze znajomymi, zadzwońcie do nich lub napiszcie. Przekażcie co się dzieje i weźcie ze sobą na stadion. Śledźcie ten temat bo na bieżąco będą pojawiać się istone informację.
Mamy 8 dni. Mamy dużo do udowodnienia co jest bardzo istotne na tą chwile z bardzo wielu powodów.
Dozobaczenia !!!
|
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
|
|
|
Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! - 27/05/2011 14:05
Jesteśmy zawsze TAM, gdzie głośno śpiewa sie, aejao bawimy się!!!
Jesli ktos bedzie mial ochote narzekac jak u nas jest slabo, to ja mam jedna prosbe - przyjdz, daj z siebie wszystko, jak po meczu tak stwierdzisz to ok.DAJMY SOBIE SZANSE NA DOBRA ZABAWE.Bez zbednego narzekania za wczasu.
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! - 27/05/2011 21:45
W takim razie na meczu mnie nie będzie niestety, miałem kupić biklet porzed meczem bo dopiero wtedy wracam a tu lipa...
[PL: Dystrybucją biletów zajmie się SKPS Portowcy. Wszystkie dzielnice i FC są już zmobilizowane jak nigdy. Od przyszłej środy ruszy sprzedaż otwarta tego co ewentaulnie zostanie po zapisach grupowych.]
|
|
|
|
Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! - 27/05/2011 21:50
Co Ty czeko wypisujesz.
Normalnie bilety na mecz kupisz na drugą strefę też.
Zapisy są po bo bilety na młyn zejdą wszystkie! Więc jest podobnie jak na wyjazdach.
Poza tym dzięki temu będzie wiadomo która dzielnica najliczniej wspiera Pogoń. Pierwszy sprawdzian dla dzielnic na Odrze.
Kto będzie najlepszy się okaże.
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! - 28/05/2011 19:35
Nie wierze...
http://ekstraklasa.net/koniec-pilki-w-wodzislawiu-slaskim-odra-nie-dokonczy-sezonu,artykul.html?material_id=4de12fa9b564da0a0a000000
-To był nasz ostatni mecz w pierwszej lidze. Tak kończy się przygoda z piłką w Wodzisławiu Śląski - powiedział Skrobacz
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|