Kibicu pomoz!!! Potrzebne deski :) - 15/05/2011 09:57
Serdeczna prosba do wszystkich. Moze ktos ma , moze ktos wie kto ma i nie potrzebuje desek. Deski sa potrzebne do naprawienia infrastruktury pewnego miejsca, ktore za niedlugo moze nam wszystkim kibicom Pogoni przyniesc sporo milych chwil.
Lepsze dluzsze niz krotsze, ale 'darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada' .A potrzebnych jest sporo .Ile moglbys przekazac to sie przyda .Efekt bedzie wkrotce
Lepiej zagadaj z majstrem czy nie odda czegos po kosztach, bo jeszcze wjada Ci o 6 na chate z kamerami i przybija kradziez i probe obalenia rzadu...deskami.
Odp: Kibicu pomoz!!! Potrzebne deski :) - 15/05/2011 16:35
Jutro pogadam, mógłbyś mi podać orientacyjnie długość tych desek ? Myślę, że jak nie są zbyt długie to za frajer odda, a jeśli długie to po kosztach również myślę że nie będzie problemu A we wtorek wybiórcza napisze : zakaz stadionowy dla bandyty ze Szczecina za podjęcie się kradzieży desek
Jutro pogadam, mógłbyś mi podać orientacyjnie długość tych desek ? Myślę, że jak nie są zbyt długie to za frajer odda, a jeśli długie to po kosztach również myślę że nie będzie problemu A we wtorek wybiórcza napisze : zakaz stadionowy dla bandyty ze Szczecina za podjęcie się kradzieży desek
półtora metra to minimum jest niezbędne, ale dłużesze niż 3 metry, to być chyba nie muszą....wiem, że 1,5m to min
Zmierzymy jutro i damy znać
Dobra, to ja jutro poczekam na informacje i we wtorek uśmiechne się do szefuncia
półtora metra to minimum jest niezbędne, ale dłużesze niż 3 metry, to być chyba nie muszą....wiem, że 1,5m to min
no to może być problem bo moje mają tak z 1,2m ;/ ale dokładnie sprawdzę.
Odp: Kibicu pomoz!!! Potrzebne deski :) - 16/05/2011 18:39
Deski bylyby potrzebne w wymiarach minimum 1,8 metra.Jakby sie znalazly tez takie 4,10 m to byloby swietnie.Szerokosc idealna to 10 cm, ale 15 cm tez spoko czy tez szersze - poradzimy sobie.
A potzrebaby materialu przy deskach 10cmtrowych ok 150 metrow lacznie.
Pomozcie a odwdzieczymy sie - szczegoly wkrotce
[PL: Przy szerszych deskach sporo mniej niż te 150 metrów ]
Odp: Kibicu pomoz!!! Potrzebne deski :) - 16/05/2011 22:39
warto popytac po hurtowniach budowlanych, gdzie pelno jednorazowych palet do palenia. U mnie co tydzien zbiera sie tego naprawde spora ilosc, tylko problem jest z transportem.
Oczywiscie, pod warunkiem ze deski po paletach beda sie nadawac.
warto popytac po hurtowniach budowlanych, gdzie pelno jednorazowych palet do palenia. U mnie co tydzien zbiera sie tego naprawde spora ilosc, tylko problem jest z transportem.
Oczywiscie, pod warunkiem ze deski po paletach beda sie nadawac.
palety są krótkie mają 1m długości
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
mniej wiecej jakiej dlugosci te deski maja byc? chodzi mi o minimum.
kilka postów wyżej:
Deski bylyby potrzebne w wymiarach minimum 1,8 metra.Jakby sie znalazly tez takie 4,10 m to byloby swietnie.Szerokosc idealna to 10 cm, ale 15 cm tez spoko czy tez szersze - poradzimy sobie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.