Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MW_03
Młode Wilki
IP: zapisany
Na forum od 5883 dni

Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 11/01/2011 18:21
Od pewnego czasu szczecińska sekcja piłki ręcznej występuje pod nazwą Pogoń Szczecin. W najbliższą sobotę o godzinie 17:00 na hali przy Twardowskiego żeńska drużyna zagra swój pierwszy mecz w tym roku. Gra Pogoń Szczecin, więc nie może tam zabraknąć żadnego z nas! Zabieramy barwy i zbieramy się o godzinie 16:40 przed halą.

Obrazek jpg wstawiony na forum

Godziny meczów 29 stycznia mogą ulec zmianie. Będziemy informować o wszystkim na bieżąco.

Obrazek png wstawiony na forum
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7903 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 11/01/2011 18:47
Były prośby, aby coś po dopingować tej zimy, więc nadarza się świetna okazja już w najbliższą sobotę, pierwszy mecz szczypiornistek Pogoni Szczecin które walczą o awans do wyższej klasy rozgrywkowej!

Siła kibicowskiej Pogoni leży w gestii każdego z nas! Przyjdź! weź ziomka, drugiego, trzeciego niech nas słyszy cała Polska!!

Jedziemy z dopingiem. WOJNA!!!

Z daleka nie będzie widać.
nara
Kibic
Na forum od 7428 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 11/01/2011 19:08
Doskonała okazja, aby przygotować się na wiosnę.
ŚPIEWAMY !

Brodo
Kibic
Na forum od 6070 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 11/01/2011 19:10
Zapierdalamy dosc zimowej zamuły !!!
WSZYSCY DO MŁYNA!!!

Kaczmar
Kibic
Na forum od 5798 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 20:46
Nie ma obieprzania się !! Sobota to przykład , jak można pokazać się w dobrej liczbie z głośnym dopingiem ! Wiec nie może Nas zabraknąć szalik

Obrazek gif wstawiony na forum
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 20:58
Pokazujemy się w zacnej liczbie i robimy sajgon :) ŚPIEWAMY KURWA!

Mazik
Kibic
Na forum od 6215 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 21:05
Wszyscy czekali na możliwość śpiewania w przerwie zimowej to mamy :) Weekend zachęca do pokazania się w dobrej liczbie, więc wszyscy!!:D A tak dla pokazania, że można się dobrze bawić na hali :) Doping na meczu Legii

Kibic
Na forum od 7903 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 21:20
I co najważniejsze wstęp na mecz BEZPŁATNY! :)

Więc ja nie widzę, już żadnych przeciwwskazań, aby w sobotę zjawić się na hali przy Twardowskiego!

Mazik co Ty mi tu Legie wrzucasz? Nas będzie więcej! ;);)

Mazik
Kibic
Na forum od 6215 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 21:28
To dla zmotywowania :D Niech każdy obejży, zobaczy, że można i przyjdzie na hale i będzie dawał z siebie 100% !! U nas nie musi być gorzej !! Propaganda trwa :)

Cz
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 21:46
West Side meludje sie obowiazkowo;), do zobaczenia o 16.40 pod hala

www.sectorshop.net
Nerson48
Kibic
Na forum od 6572 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 22:16
Brac kolegow i dawac na mecz ! Doskonala okazja by wspomoc szczypiornistki i pokazac prawdziwa kibicowska sile !!!

PS.
Kibic
Na forum od 6447 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 22:37
Liczę na dobrą liczbę w młynie. ;)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Kibic
Na forum od 7903 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 11/01/2011 23:27
ULTRAS POGOŃ!

parafrazując klasyk "wiecie co z nią zrobić!"

Rozsyłamy! ;)

TakiTam
Kibic
Na forum od 5832 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 07:41
Kurwa ludzie ogarniamy się, swoich kumpli i osiedla i bierzemy to na serio, jak by to był mecz NASZEJ ukochanej drużyny piłkarskiej. Wszyscy się zbieramy i dopingujemy na maxxxa, zero opierdalania się, pokażmy że potrafimy!!!
WSZYSCY!!!

Liberta' Per Gli Ultras
PLG
Kibic
Na forum od 5405 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 16:53
Nie zapadac w sen zimowy zabierac jak najwiecej koleszków i na hale. Mam nadzieje ze inne dzielnice tez sie wstawią. Do zobaczenia w sobote :D

Sz
Kibic
Na forum od 6253 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 17:11

PLG napisał:  
Nie zapadac w sen zimowy zabierac jak najwiecej koleszków i na hale. Mam nadzieje ze inne dzielnice tez sie wstawią. Do zobaczenia w sobote :D

Lepiej nie ;)

PLG
Kibic
Na forum od 5405 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 17:18

Pirotechnik Amator napisał:  

PLG napisał:  

Lepiej nie ;)

No po meczu to niech robia co im sie podoba :P A tak serio to niech wszyscy pokaza sie w jak najlepszej liczbie

Blady1948
*uciszony
Na forum od 5265 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 21:48
Wpadne z 2 ziomkami a ta hala to gdzie dokladnie ma wejscie ;dd

RAFek
Kibic
Na forum od 8631 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 21:48
Ja mam tylko jedną uwagę - walczyliśmy z patologią w temacie nazwy klubu, zastrzegaliśmy sobie prawo weta w temacie zmiany nazwy klubu, a tymczasem tylnymi drzwiami wprowadza się tu jakiś Gaz System...

Mogę zrozumieć Białego jako prezesa klubu, że szuka kasy, ale nigdy nie było i nie będzie zgody na dodawanie nazwy sponsora do nazwy klubu. albo coś się nazywa Pogoń Szczecin, o co zabiegał Biały swego czasu, albo się nazywa Gaz System Szczecin. Walczyliśmy kiedyś o czystość w tej materii, nie było MKS Ptak Pogoń Szczecin, nie było zgody na żadne szaliki czy flagi Pogoni Nowej czy Pogoni'04 a teraz reklamujemy Gaz System Pogoń Szczecin??

A co będzie jak idąc tym tokiem rozumowania, takiego handikapu zażyczy sobie spółka? Np. EPA Gastronomicy Pogoń Szczecin? Albo Miasto Szczecin Bosman EPA & comp. Pogoń Szczecin?

Ostatnio edytowany przez: RAFek, 12 stycznia 2011, 21:54 [1 raz(y)]

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Kibic
Na forum od 7903 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 22:52
Rozumiem Cię sam mam duże uprzedzenia aby iść na mecz sekcji mężczyzn nawet byłem za kwestia chodzenia tylko na kobiety podjęliśmy taka decyzję i niech tak będzie ją to traktuje bardziej jako formę treningu dopingu dlatego odpuszczam tutaj swoje ortodyksjne podejście. Kiedyś był Łącznościowiec teraz mamy Pogoń. Wiadome jest że gdyby chodziło tutaj o sekcje piłki reakcja była by zgola inna. A plakat powinnien być poprawiony i nazwa gaz system usunięta aby nie robić darmowej reklamy.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005