Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 11/01/2011 18:21
Od pewnego czasu szczecińska sekcja piłki ręcznej występuje pod nazwą Pogoń Szczecin. W najbliższą sobotę o godzinie 17:00 na hali przy Twardowskiego żeńska drużyna zagra swój pierwszy mecz w tym roku. Gra Pogoń Szczecin, więc nie może tam zabraknąć żadnego z nas! Zabieramy barwy i zbieramy się o godzinie 16:40 przed halą.
Godziny meczów 29 stycznia mogą ulec zmianie. Będziemy informować o wszystkim na bieżąco.
Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej - 11/01/2011 18:47
Były prośby, aby coś po dopingować tej zimy, więc nadarza się świetna okazja już w najbliższą sobotę, pierwszy mecz szczypiornistek Pogoni Szczecin które walczą o awans do wyższej klasy rozgrywkowej!
Siła kibicowskiej Pogoni leży w gestii każdego z nas! Przyjdź! weź ziomka, drugiego, trzeciego niech nas słyszy cała Polska!!
Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 07:41
Kurwa ludzie ogarniamy się, swoich kumpli i osiedla i bierzemy to na serio, jak by to był mecz NASZEJ ukochanej drużyny piłkarskiej. Wszyscy się zbieramy i dopingujemy na maxxxa, zero opierdalania się, pokażmy że potrafimy!!! WSZYSCY!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 21:48
Ja mam tylko jedną uwagę - walczyliśmy z patologią w temacie nazwy klubu, zastrzegaliśmy sobie prawo weta w temacie zmiany nazwy klubu, a tymczasem tylnymi drzwiami wprowadza się tu jakiś Gaz System...
Mogę zrozumieć Białego jako prezesa klubu, że szuka kasy, ale nigdy nie było i nie będzie zgody na dodawanie nazwy sponsora do nazwy klubu. albo coś się nazywa Pogoń Szczecin, o co zabiegał Biały swego czasu, albo się nazywa Gaz System Szczecin. Walczyliśmy kiedyś o czystość w tej materii, nie było MKS Ptak Pogoń Szczecin, nie było zgody na żadne szaliki czy flagi Pogoni Nowej czy Pogoni'04 a teraz reklamujemy Gaz System Pogoń Szczecin??
A co będzie jak idąc tym tokiem rozumowania, takiego handikapu zażyczy sobie spółka? Np. EPA Gastronomicy Pogoń Szczecin? Albo Miasto Szczecin Bosman EPA & comp. Pogoń Szczecin?
Ostatnio edytowany przez: RAFek, 12 stycznia 2011, 21:54 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Sekcja piłki ręcznej ! - 12/01/2011 22:52
Rozumiem Cię sam mam duże uprzedzenia aby iść na mecz sekcji mężczyzn nawet byłem za kwestia chodzenia tylko na kobiety podjęliśmy taka decyzję i niech tak będzie ją to traktuje bardziej jako formę treningu dopingu dlatego odpuszczam tutaj swoje ortodyksjne podejście. Kiedyś był Łącznościowiec teraz mamy Pogoń. Wiadome jest że gdyby chodziło tutaj o sekcje piłki reakcja była by zgola inna. A plakat powinnien być poprawiony i nazwa gaz system usunięta aby nie robić darmowej reklamy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.