Wielu z Was wypowiada się w temacie dotyczącego Granatowo-Bordowego Szczecina, wielu z Was piszę ochy i achy nad pracami tam wrzucanymi, wielu z Was piszę również, że zajebiście, gdy pojawiają się najmniejsze wrzuty sławiące Pogoń, wielu z Was pewnie nie ma umiejętności, czasu, pomysłu czy chęci by samemu zacząć działać w tej kwestii, a jak pewne grupy wychodzą same z inicjatywą, by zebrać środki na to, by upiększać mury to wy nawet nie jesteście zainteresowani by wesprzeć takie inicjatywy. Dodatkowo, zgodowych gadżetów u nas bardzo mało...niestety samo się nie zrobi i zarobi, a skoro Wy nie jesteście zainteresowani by pomóc, to nie piszcie później dyrdymałów, że przydałoby się więcej malunków, że mogłyby być one lepsze i tym podobne
Odp: Koszulki cegiełki - Pogoń Legia! - 11/08/2010 00:11
Ok, minęła godzina 23.59 dnia 10 sierpnia, tak więc zapisy uważam za skończone Gdyby byli jacyś spóźnialscy, to maksymalnie do czwartku powinno zostać złożone zamówienie i od razu wpłacone pieniądze.
Część osób, które złożyły zamówienia, nie zrobiły jeszcze przelewów, i uprzejmie proszę o dokonanie wpłat tak, by maksymalnie do piątku były na koncie, ponieważ w poniedziałek chcemy złożyć zamówienie.
Termin osobistego odbioru podam ja bądź e4w tutaj na forum, dlatego proszę też o śledzenie tematu.
Na koniec - wszystkim tym, którzy wsparli tą inicjatywę, chciałbym serdecznie podziękować
Odp: Koszulki cegiełki - Pogoń Legia! - 16/08/2010 15:25
To chyba odpowiedni temat na pytanie -> byłem w robocie na wakacje, bez Internetu i jak się domyślacie spóźniłem się na zapisy, będzie można gdzieś jeszcze trafić koszulkę (sklepik, allegro)?
Podbijam Panie i Panowie, bo do końca aukcji zostało raptem niecałe 24 godziny Cel szczytny, tak więc pomagamy
Ps. Myślę, że za około tydzień koszulki powinny być wysłane do Sz-na i Warszawy, wtedy damy znać, gdzie można je odebrać i zostaną wtedy również wysłane paczki do osób, które życzyły sobie drogą wysyłkową koszulki.
Odp: Koszulki cegiełki - Pogoń Legia! - 31/08/2010 13:17
w ten piątek(3.09), albo poniedziałek(6.09) koszulki zostaną do nas wysłane, pierwszy termin odbioru osobistego koszulek w Sz-nie to czwartek 9.09.2010 roku o godzinie 17.15 pod budynkiem koło sektora 15-16. (jak koszulki do nas dotrą, to zostaną wysłane do osób, które zamówiły drogą wysyłkową).
Ps. Przepraszamy, że tak długo to trwa, ale opóźnienie nie wynika z naszej winy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.