Granatowo - Bordowa Emigracja - 20/07/2010 14:39
Witam! Obecnie CAŁA POGOŃ się jednoczy, trwa pospolite ruszenie i działania mające na celu szybki powrót do elity na kibicowskiej mapie Polski.
Organizują się dzielnice, miasta i fan cluby. Ze swojej strony chciałbym ogarnąć temat emigracji! Jest nas dużo, nie każdy ma kontakt ale wielu ma chęci i możliwości działania! W związku z tym w swoim imieniu zachęcam wszystkich których los w różnych życiowych okolicznościach skierował na byt zagraniczny a w szczególności Londyn jak i całe UK do kontaktu ze mną - [email protected] lub gg 1852106 pokażmy, że jesteśmy, pokażmy ilu nas jest, zorganizujmy się i działajmy na rzecz naszej POGONKI!
Innych kibiców z różnych stron europy i świata zachęcam do integracji w tym temacie! TYLKO POGOŃ!
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 20/07/2010 15:07
No przydało by się ogarnąć ten temat ! Ludzi jest dużo , w 2006 ? powstała flaga dla kibiców z zagranicy lecz Boston nie udziela się i temat przepadł , a szkoda
Prawda i dlatego reaktywujemy ten temat. Jak pamiętam niewiele się wtedy działo , poza wspólną flagą... Teraz musimy sie zintegrować i działać! Akcje propagandowe jak i wspólne wyloty/wyjazdy na mecze Pogoni itp. Pomysłów jest wiele także ogarniać sie EMIGRANCI i lecimy z tematem!
Ostatnio edytowany przez: StahuLDN, 20 lipca 2010, 15:55 [2 raz(y)]
Okolice Berlina i nie tylko. Mobilizacja na maksa w Niemczech. Obojetnie gdzie jestescie, gdzie mieszkacie, co robicie.
Nie wiesz co i jak? Rodzice nie chca puscic? Kasy brak?
KontaktujeMY sie na [email protected] pomozeMY zalatwic wszystko co trzeba.
Trzeba wrócic na szczyt kibicowski tam gdzie Nasze miejsce
Odp: Granatowo - Bordowa Emigracja - 21/07/2010 00:09
Ja jeszcze tutaj poki co, ale od sierpnia w Danii. Jest tam może jakiś Pogoniarz z okolic Kopenhagi/ Roskilde? Czasem można by było na jakiś mecz przyjechać czy ustawić się na jekieś bro.
Ja jestem ale juz tylko 9 dni i spierdalam z tego komunistycznego zakatka Europy.
W sierpniu jade do Holandii wiec jak sie tam zaloguje to oczywiscie podlacze sie do akcji
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.