Ps on Tour: ŁKS-Pogoń ! Moblilizacja! - 05/07/2010 16:52
jako, że za 3 tygodnie nastąpi inauguracja sezonu, na początku którego zmierzymy się z ŁKSem zaczynamy mobilizację...kara dla żydków została cofnięta a więc wyjazd jak najbardziej aktualny...po Bydgoszczy widać było, że mozna pojechać dalej i pokazac sie z zajebistej strony zarowno ilościowej jak i jakościowej...namawiamy wszystkich i jedziemy!!!!!!!!!!!!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: ŁKS-Pogoń - 05/07/2010 23:03
Kiedy dokladnie jest mecz i jaka godz. akurat bede na urlopie ale w niedziele wylatuje i jak godz. bedzie git to lece Pozdro
Odp: ŁKS-Pogoń - 05/07/2010 23:34
Heh ach ta Łódź. Musimy tam pojechać w dobrej liczbie przynajmniej te kilka autokarów, bo autami to znowu będzie rzeźba z kasą itd...
Odp: ŁKS-Pogoń - 07/07/2010 21:02
a mi się wydaje ze o calej podrozy zadecydujemy pozniej chociaz jak patrze ze temat vlepek i innych gównianych rzeczy jest czesciej odwiedzany niz temat o inauguracyjnym meczu z ciekawym pod wieloma wzgledami przeciwnikiem..kurwa ludzie zacznijcie robić a nie gadac-kibicem nie jest sie przez internet
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: ŁKS-Pogoń - 07/07/2010 22:09
Na dniach pojawi się informacja - będą autokary. Dużo autokarów. Ale z tytułu obecnego zainteresowania nie-internetowego zachęcam do bacznego śledzenia tematu - gdyż potem może być płacz że nie ma już miejsca.
Tak więc - nakręcać się, i jedziemy Awans jest nasz !!!
Tak jak w przypadku wyjazdu do Bydgoszczy - grupy zorganizowane pierwszeństwo w autokarach
Ostatnio edytowany przez: KtoToTaki, 7 lipca 2010, 22:51 [1 raz(y)]
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
a mi się wydaje ze o calej podrozy zadecydujemy pozniej chociaz jak patrze ze temat vlepek i innych gównianych rzeczy jest czesciej odwiedzany niz temat o inauguracyjnym meczu z ciekawym pod wieloma wzgledami przeciwnikiem..kurwa ludzie zacznijcie robić a nie gadac-kibicem nie jest sie przez internet
a co to da ze bedzie w tym temacie wiecej wpisów, glupich pytan itd. przykladów z poprzedniego sezonu chyba nie brakuje.
goraczka przyjdzie .... napewno
wszyscy wiedza kiedy sie i jak sezon zaczyna
temat trzeba przykleic
Ostatnio edytowany przez: Q., 8 lipca 2010, 17:46 [1 raz(y)]
a co to da ze bedzie w tym temacie wiecej wpisów, glupich pytan itd. przykladów z poprzedniego sezonu chyba nie brakuje.
goraczka przyjdzie .... napewno
wszyscy wiedza kiedy sie i jak sezon zaczyna
Niestety niektórzy decydują się na wyjazd patrząc ile wpisów jest osób jadących. To smutne ale prawdziwe.
Odp: Ps on Tour: ŁKS-Pogoń ! Moblilizacja! - 09/07/2010 22:57
Są wakacje i wytłumaczenia, że brak kasy nie wchodzi w grę- do pracy iść dzień/dwa i już kasa na wyjazd będzie!
Transport ogarnie SKPS więc musimy stawić się dobra liczbą!
WSZYSCY DO ŁODZI!!!
80 osób max. I nie ma co się spuszczać.
Zero podkręcania.
Na wiosne pizda była, i teraz będzie tak samo
To się nie spuszczaj heh,i zostań w domu skoro marudzisz.
Pokażmy w końcu to na co Nas stać!!!Wszyscy jedziemy!!!
Trzeba poprawić minimum 142 osóby z 2007(?) roku !
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.