Szaliki - Puchar jest nasz! - 12/05/2010 09:50
Podczas dzisiejszych zapisów na pociąg specjalny oraz autokary, będzie możliwość nabycia okolicznościowego, dzianego, dwustronnego szalika "Puchar jest nasz!".
Warto się śpieszyć, z racji wyprodukowania tylko 250 sztuk. Cena szalika to 30 zł.
Szaliki dostępne dziś w budynku klubowym przy Karłowicza, w miejscu zapisów na specjal oraz autokary (od 17:00 do rozpoczecia meczu i po jego zakonczeniu) oraz przed wejsciem na mlyn. Jeśli jakies sztuki sie ostana to dostepne rowniez jutro i piatek w godzinach 12-18.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
kurde to lipa bo akurat na 12 mam do roboty i do 20ej a nie dało by rady ustawic sie gdzies o 11 na miescie albo zamówic 2 szaliki do soboty bo wtedy bede miał wolne!!pozdrawiam
Witam gdzie moge twraz nabyc szalik bo sadze ze dzien lub 2 i juz nie bedzie.pozdro
Wpadnij jutro , jestem z kumplem od 12 do 18 do siedziby SKPS , szaliki jeszcze są !!
kurde to lipa bo akurat na 12 mam do roboty i do 20ej a nie dało by rady ustawic sie gdzies o 11 na miescie albo zamówic 2 szaliki do soboty bo wtedy bede miał wolne!!pozdrawiam
Wątpie wiesz ,te szaliki , dosyć szybko idą a ja o 11 mam szkołe wiec zostaje ci tylko poprszenie jakiegos dobrego kumpla o kupno
Witam gdzie moge twraz nabyc szalik bo sadze ze dzien lub 2 i juz nie bedzie.pozdro
Wpadnij jutro , jestem z kumplem od 12 do 18 do siedziby SKPS , szaliki jeszcze są !!
Wątpie wiesz ,te szaliki , dosyć szybko idą a ja o 11 mam szkołe wiec zostaje ci tylko poprszenie jakiegos dobrego kumpla o kupno
Szaliki są też dostępne w punktach sprzedaży Turzyn, Fala
Turzyn 30 sztuk, Fala 10 sztuk, Red Box 10 sztuk więc trzeba się śpieszyć
Stan na 16.10 - w Fali minus 2 sztuki, jestem pewien, że parę sztuk jeszcze będzie. Spieszyć się ! Ci którzy jadą na Bydgoszcz nie wzlekać, bez względu na wynik Finału (chociaż wiadomo, że TEN PUCHAR JEST NASZ), warto uczcić sukces pierwszego finału po latach...
Pozdrawiam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.