W związku z ogromnym zainteresowaniem finałowym meczem Remes Pucharu Polski, który odbędzie się 22 maja w Bydgoszczy z udziałem piłkarzy Pogoni, SKPS „ Portowcy” uruchomiło specjalną stronę internetową www.pucharjestnasz.pl
Na witrynie tej będą się pojawiać najświeższe informacje dotyczące dystrybucji biletów, a także wyjazdu kibiców Dumy Pomorza na ten historyczny dla naszego klubu mecz.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 10/05/2010 23:24
Nie chcę zaśmiecać tego tematu, tylko proszę o sprecyzowanie od kiedy w końcu można zapisywać się na specjała. Wg tej nowej strony można już od jutra, a za dnia poszła informacja, że dopiero w środę po meczu...
Edit: Kostek poczytaj!!! Masz napisane ile specjal kosztuje. jak nie chcesz to nie bierzesz specjala, a jak Ci zalezy to przy zakupie biletu wezmiesz...
Edit: Dziękuję Dostojny Kocurze
Ostatnio edytowany przez: Niebuszewiak, 10 maja 2010, 23:43 [3 raz(y)]
Panowie nie ma mnie w kraju teraz, bede dopiero w piatek przed meczem a nie mam jak zrobic skana dowodu. Czy jest jakas opcja zeby to obejsc, nie wystarcza tylko dane?
Panowie nie ma mnie w kraju teraz, bede dopiero w piatek przed meczem a nie mam jak zrobic skana dowodu. Czy jest jakas opcja zeby to obejsc, nie wystarcza tylko dane?
Gumbi to Ty??zadzwoń do kogos od Nas i daj mu pesel, a on niech zalozy siano za Ciebie i po klopocie..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Gumbi to Ty??zadzwoń do kogos od Nas i daj mu pesel, a on niech zalozy siano za Ciebie i po klopocie..
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 11/05/2010 16:03
"Informujemy, że wszystkie grupy zorganizowane (Fan Cluby, Osiedla), które wysłały lub wyślą uprzednio przygotowane listy drogą mailową na adres [email protected], są zobowiązane do uiszczenia (do 14. maja włącznie) zapłaty w Fan Shopie Pogoni Szczecin za zamówione bilety. W przypadku niedokonania zapłaty, zamówienie zostaje anulowane."
W związku z dużym zainteresowaniem biletami, a przede wszystkim szybką
procedurą zapłaty/otrzymania biletów prosimy o udanie się na stadion do
budynku VIP, gdzie znajduje się sklep z pamiątkami i tam dokonanie
wpłaty za ilość osób znajdujących się na liście
40 złotych bilet + 10 złotych koszulka
będzie się tam znajdować osoba od nas z listami w celu weryfikacji
danych
wszelkie informacje na temat tego wyjazdu można przeczytać już na
stronie www.pucharjestnasz.pl
P.S.
nie ma niestety możliwości wpłaty pieniędzy na nasze konto
za całą grupę może oczywiście zapłacić jedna osoba
Pozdrawiam"
Bylem na stadionie jednak Pani w sklepiku nie ma zielonego pojecia o co chodzi a nikogo ze stowarzyszenia tam nie bylo.. Prosze o jakies informacje na ten tamt!
Witam Serdecznie! Wyslalem do stowarzyszenia lieste i dostalem od nich taka odpowiedz:"
Witam
W związku z dużym zainteresowaniem biletami, a przede wszystkim szybką
procedurą zapłaty/otrzymania biletów prosimy o udanie się na stadion do
budynku VIP, gdzie znajduje się sklep z pamiątkami i tam dokonanie
wpłaty za ilość osób znajdujących się na liście
40 złotych bilet + 10 złotych koszulka
będzie się tam znajdować osoba od nas z listami w celu weryfikacji
danych
wszelkie informacje na temat tego wyjazdu można przeczytać już na
stronie www.pucharjestnasz.pl
P.S.
nie ma niestety możliwości wpłaty pieniędzy na nasze konto
za całą grupę może oczywiście zapłacić jedna osoba
Pozdrawiam"
Bylem na stadionie jednak Pani w sklepiku nie ma zielonego pojecia o co chodzi a nikogo ze stowarzyszenia tam nie bylo.. Prosze o jakies informacje na ten tamt!
poniewaz informacja to wyszla ode mnie - a takie byly na tamta chwile ustalenia tak zostalo napisane
klub z jakis powodow zmienil lokalizacje i sprzedawal bilety w budynku klubowym, zaraz obok siedzieli ludzie ze Stowarzyszenia i przyjmowali zapisy na pociag i realizowali zapisy na listy
sorki, ze to tak napisze, czy oznacza to, ze bedac na stadionie i widzac pustki pod budynkiem VIP a patrzac na kolejke okolo 100 metrowa nie wpadliscie na mysl, ze tam wszystko sie zalatwi??
z jednej strony sprzedaz biletow przez klub, w drugim oknie zapisy na pociag i zapisy grup zorganizowanych!!
P.S.
gratuluje pani ze sklepiku zorientowania co się dzieje 100 metrów za oknem jej sklepiku
moze byla ciekawa czemu tyle ludzi sie tam kreci?!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.