PS on Tour: Kierunek Łódź !!!!!!!!! - 04/05/2010 23:38
Tak jak było mówione na meczu !!! Od jutra zapisy na autokary, jedziemy do izraela więc nawiedźmy ich sporą liczbą !!!!!!!!!!!!
Każdy po dzisiejszym sukcesie powinien jeszcze na atmosferze z meczu z Ruchem spiąć poślady i jechać !!!
Koszt 85zł więc nie dużo !!
JAZDAAAAAAA KURWA !!!!!!!!!! WOJNA !!!!!!!!!!!!!!!!!! PO AWANS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: PS on Tour: Kierunek Łódź !!!!!!!!! - 05/05/2010 01:18
FCWK propagandy na mecz w Bydgoszczy to uwierz mi ze nie trzeba. Kibice sukcesu napewno sie stawią. Gorzej będzie z wyjazdami do Łodzi x2 oraz do Ząbek. Dlatego siej propagande wsrod swoich z mysla o tych meczach i narazie nie mysl o finale.
avelyn jesli zapłacisz za cały przejazd w Szczecinie to pewnie ze sie da.
Odp: PS on Tour: Kierunek Łódź !!!!!!!!! - 05/05/2010 10:16
Dokładnie narazie nie martwimy się finałem w Bydgoszczy tylko spinamy się na ŁKS!
Nie tylko ciekawy wyjazd pod względem kibicowskim, ale również waży w drodze do awansu!
JEDZIEMY WSZYSCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej, ja bym chcial tylko droge powrotna, da rade zalatwic?
to samo co avelyn
to innaczej...zawieź mnie do Warszawy i wróć z powrotem a ja Ci zapłacę za jedną stronę...zrozumieli czy za trudne??
czemu sie tak pieklisz?
to inaczej... jedzie autokar ze Szczecina do Łodzi z wolnymi np. czterema miejscami bo nie było chętnych....co sie bardziej opłaca przewoźnikowi- wracać z tymi pustymi miejscami czy może zabrać w drogę powrotną kilka osób które zapłacą 42.50?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
hej, ja bym chcial tylko droge powrotna, da rade zalatwic?
to samo co avelyn
to innaczej...zawieź mnie do Warszawy i wróć z powrotem a ja Ci zapłacę za jedną stronę...zrozumieli czy za trudne??
czemu sie tak pieklisz?
to inaczej... jedzie autokar ze Szczecina do Łodzi z wolnymi np. czterema miejscami bo nie było chętnych....co sie bardziej opłaca przewoźnikowi- wracać z tymi pustymi miejscami czy może zabrać w drogę powrotną kilka osób które zapłacą 42.50?
Nie zabierać bo będą dalej cwaniakować i kombinować na wyjazdach...
Gorąca prośba do wszystkich którzy chcą jechać, aby zapisali się dzisiaj a napozniej jutro do godz. 15.
Jutro o 15 będzie decyzja bo jeśli będzie zapisanych zbyt mało osób to odwołujemy wyjazd autobusowy i zostaje tylko pociąg.
Przypominam że powrót pociagowy jest z 3 przesiadkami i trwa 13 godzin i to pod warunkiem, że się uda zdążyć na pociag. Bo jakby sie nie udało to następny o 6 rano ...
Odp: PS on Tour: Kierunek Łódź !!!!!!!!! - 05/05/2010 18:56
Kurwa koniec pierdolenia !!!!!!!!!!!!!
Zapisywać się i nie rozwodzić czy mam 15 czy 17 lat!
Jedziemy autokarami więc niech każdy się zapisuje, a nie pierdolenie, że jadę pociągiem, a później wrócę autokarem bo wygodniej. Albo razem albo wcale !!!!!!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.